DOWNLOAD PLANTEGNINGER

ØRESTADENS MEST FULDENDTE KONTORKOMPLEKS

International atmosfære og beliggende kun 7 km fra lufthavnen finder du Copenhagen Towers. Et levende, dynamisk og toptunet flerbrugerhus med receptionsservice, mødefaciliterer, fitness, 4-stjernet hotel samt restaurant, bar, lounge og café.

Luftfoto Ørestaden

FÅ INSPIRATION TIL DIT FREMTIDIGE KONTOR

I Copenhagen Towers ved vi, at et godt indeklima og lækre omgivelser har indflydelse på arbejdsglæden. Så hvordan kan det se ud, og hvad kan egentlig lade sig gøre? Det kan du få inspiration til lige her.

Prøv vores designgenerator her.

VELKOMMEN INDENFOR

Hos Copenhagen Towers tager udsigten pusten fra både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere og lige nu kan en af etagerne blive din. Men skynd dig, vi har kun få ledige. 

OP TIL 90% REDUCERET ENERGIFORBRUG

Bygningen er CO2-neutral, bruger strøm fra eget solcelleanlæg og varme/køleanlægget er grundvandsbaseret. 

Copenhagen Towers har opnået en Platinum-certificering på det amerikanske LEED-ratingsystem, den højest mulige certificering. 

FÅ DET LIGE SOM DU VIL HAVE DET

Copenhagen Towers er arkitekttegnet udelukkende til kontorbrug. Derfor kan etagerne indrettes nøjagtigt efter jeres ønsker og behov. Den imponerende arkitektur, lyset og de moderne faciliteter står vi for. 

I Copenhagen Towers ved vi, hvor meget de fysiske rammer spiller ind på medarbejdernes trivsel, arbejdsglæde og i sidste ende virksomhedens performance. Derfor tilbyder vi, i tæt dialog med jer, at indrette og designe lejemålene, så de passer til jeres værdier og historie.

DOWNLOAD PROSPEKT

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.

FÅ EN PERSONLIG RUNDVISNING

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.