Find jeres nye kontor

Copenhagen Towers skaber rum til virksomheder og organisationer, der satser på̊ fremtiden. Også dem med vokseværk.

Vattenfall  /
Vestas  /
Nordic RCC  /
Ericsson  /
Philip Morris  /
punktum.dk  /
Skattestyrelsen  /
Pharmanovia  /
Cellnex  /
Strandparken Gym  /

7 gode grunde til at høre hjemme i Ørestadens mest fuldendte kontorkompleks

Sublime smagsoplevelser

Baristakaffe, friskpresset juice, gastro diner og high-end personalekantine. Her kan de gastronomiske medarbejdertilbud for alvor blive en del af jeres employer branding.

Kun 1 stop fra lufthavnen

Det er nemt at komme til Copenhagen Towers – både for medarbejderne der skal på arbejde og forretningsforbindelser der besøger fra ind- og udland. 

Lækre fælles faciliteter

Her får begreberne synergi og fælles faciliteter helt nye dimensioner. Centre Court er det naturlige mødested og samlingspunkt i Copenhagen Towers.

In-house services

Som lejer i Copenhagen Towers har du adgang til en lang række attraktive in-house services, der er udviklet med inspiration fra internationale businesshoteller.

En certificeret ejendom

Tag din virksomheds profil til nye højder på Danmarks måske mest avancerede adresse. Godt for både miljø og din bundlinje.

Fleksible m2

Copenhagen Towers er arkitekttegnet udelukkende til kontorbrug. Derfor kan de tre bygninger på̊ hele 44.000 m², indrettes nøjagtigt efter jeres ønsker og behov.

4-stjernet hotel

Giv internationale samarbejdspartnere den bedste velkomst i København og udnyt tiden optimalt på det prisvindende Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Ledige lejemål

Ledige lejemål klar til din indflytning

Udsigten tager pusten fra både kunder, kollegaer og partnere. Lige nu kan en af etagerne blive din. Men skynd dig, vi har kun få ledige.

Bygning
Etage
Arb. pladser
Layout
North Tower
2.
30
North Tower
5. Nord
20
North Tower
6.
42
North Tower
7.
26
North Wing
5.
58
North Wing
6.
90
South Wing
Alt optaget

Meget mere end bare et kontor

Copenhagen towers

Den perfekte inspiration

I Copenhagen Towers ved vi, at et godt indeklima og lækre omgivelser har indflydelse på arbejdsglæden. Så hvordan kan det se ud, og hvad kan egentlig lade sig gøre? Det kan du få inspiration nedenfor.

Walk the room

Prøv en virtuel tur

Bevæg dig gennem lejemålet, og bliv inspireret til indretningen af dit fremtidige kontor. Prøv vores design generator – vælg mellem 3 forskellige indretninger. Corporate, Industrial og Creative.

Hør hvad vores kunder siger

Fokus på klimaet

Vattenfall

For Vattenfall er det meget vigtigt, at deres klimaaftryk bliver så lille som muligt i alt, hvad de laver og i alle deres forretningsprocesser. Det er en af de vigtigste grunde til, at Vattenfall har valgt at placere deres kontor i København i Copenhagen Towers.

Book en fremvisning

Start din booking og få en
fremvisning når det passer dig

Rengøring  /
Vinduespudsning  /
Kantineordning  /
Lager  /
Renseri- og vaskeservice  /
Business center  /
Event management  /