Copenhagen Towers tager den grønne profil til nye højder

22. maj 2021
Skrevet af: Copenhagen Towers

Optimer din drift med avanceret miljøteknologi og markante energibesparelser

Tag den grønne profil til nye højder på Danmarks måske mest avancerede adresse. Godt for både miljø og din bundlinje. Copenhagen Towers er opført med den nyeste og mest effektive bygningsteknologi på̊ markedet. En attraktiv sidegevinst af dette arbejde er de skyhøje energibesparelser.

Bygningerne er tilsluttet Danmarks første grundvandsbaserede kølings- og opvarmningsanlæg, der sikrer et behageligt indeklima hele året rundt. Anlægget betyder bl.a. et reduceret energiforbrug på op til 90% ift. andre lignende ejendomme.

Dertil bliver en betydelig del af strømmen hentet direkte fra bygningens eget solcelleanlæg. Det sparer selvsagt en del på jeres driftsomkostninger – helt uden at gå på kompromis med komforten.

Ejendommen har opnået en LEED platin-certificering. LEED som står for: Leadership in Energy and Environmental Design er en internationalt anerkendt certificeringsordning for byggebranchen. Det fungerer som en uafhængig tredjepartsverifikation af, at et byggeri er opført og designet med fokus på effektiv ressourceanvendelse. Ordningen, som er udviklet af det amerikanske Green Building Council (USGBC), er velkendt og ofte anvendt globalt. I Copehagen Towers kan vi prale af at være i top med en platin-certificering.