PLADS TIL NETVÆRK OG VÆKST

Her når begreberne synergi og shared facilities helt nye dimensioner. Centre Court er det naturlige mødested og samlingspunkt i Copenhagen Towers.

Her finder du blandt andet et lækkert loungeområde til fri afbenyttelse, direkte adgang til både mødelokaler og konferencecenter, et high-end træningscenter med tilhørende café.

PLADS TIL NETVÆRK OG VÆKST

Her når begreberne synergi og shared facilities helt nye dimensioner.
Centre Court er det naturlige mødested og samlingspunkt i Copenhagen Towers.

Her finder du blandt andet et lækkert loungeområde til fri afbenyttelse og direkte adgang til både mødelokaler og konferencecenter.

“Erhvervslejemål handler selvfølgelig om kvadratmeter. Men det handler mindst lige så meget om let adgang til attraktive faciliteter og shared facilities, der fremmer produktivitet og trivsel.”

Mødelokaler

Copenhagen Towers råder over 10 unikke mødelokaler varierende i størrelsen 30-75 m2 og med plads til fra 8 til 25 personer. Lej dem enkeltvis til møder eller flere på samme tid til events, firmakonference mv.
Alle lokaler er udstyret med topmoderne indretning og AV-udstyr, og der er tilmed rabat på forplejningen til husets lejere.

Et high-end træningscenter med fokus på funktioneltræning og et klima hvor der er plads til alle

I Strandparken Gym bliver du budt indenfor i deres studie m. tilhørende café. 450 nyistandsatte kvadratmeter indrettet med klassiske brown-stone newyorker look og glasvægge, stort lækkert lyst træningslokaler, nybygget holdsal i midten af Copenhagen Towers’ atrium. Med andre ord lækre organiske omgivelser, der giver det bedste afsæt for en hverdag med træning i ascendanten.

DOWNLOAD PROSPEKT

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.

FÅ EN PERSONLIG RUNDVISNING

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.