FÅ DET LIGE SOM DU VIL HAVE DET

Copenhagen Towers skaber rum til virksomheder og organisationer, der satser på̊ fremtiden. Også dem med vokseværk.

Fortæl os hvilke behov I har til jeres nye lejemål, og lad vores professionelle team skræddersy et oplæg, der tager højde for både indretning og pris.

SKABT TIL ERHVERVSMILJØER

Copenhagen Towers er arkitekttegnet udelukkende til kontorbrug. Derfor kan de tre bygninger på̊ hele 44.000 m², indrettes nøjagtigt efter jeres ønsker og behov. Den imponerende arkitektur, lyset og de moderne faciliteter er standard. Resten bestemmer I.

HØJT TIL LOFTET

Lej en halv etage, få jeres helt egen eller flere lige over hinanden. Skal der være plads til de helt store armbevægelser, har I tilmed mulighed for at få dobbelt loftshøjde ved at fjerne etageadskillelsen. En ideel mulighed i receptionen, fællesarealer eller til eksklusive kontorlokaler.

KONTANTE FORDELE

Der er mange fordele ved at flytte i nyt. Gode medarbejderforhold og moderne omgivelser fuld af dagslys gavner produktiviteten. Den optimerede arkitektur og rumfordeling skaber plads til flere på̊ færre kvadratmeter, og uden det går ud over komforten. Den moderne bygningsteknologi giver et behageligt indeklima hele året rundt, og den holder driftsomkostningerne nede.

FÅ DET LIGE SOM DU VIL HAVE DET

”I Copenhagen Towers er pladsen pr. medarbejder optimeret til perfektion. Derfor vil I kunne indrette jer med blot 20 m² pr. medarbejder, inkl. delte faciliteter. Hvor mange kvadratmeter bruger hver medarbejder i jeres nuværende lokaler?”

Fleksible m²

Når først I er flyttet ind, er det stadig enkelt at udvide eller reducere den plads din virksomhed har behov for. Selve indretningen er lige så fleksibel, og I disponerer helt selv over antallet af cellekontorer, mødelokaler og åbne kontorlandskaber.

 

DOWNLOAD PROSPEKT

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.

FÅ EN PERSONLIG RUNDVISNING

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.