REKVIRER PROSPEKT

Ny gastro diner på vej

Efter en grundig ombygning i Crowne Plazas loungeområde, er det snart tid til åbningen af den kombinerede bar og restaurant BARK.
BARK er indrettet i rå og indbydende rammer, og stedets koncept er udviklet i samarbejde med BC Hospitality Groups Creative Head Chef, stjernekokken Thorsten Schmidt.


BARK vil byde på masser af sjæl og personligt håndværk midt i et hektisk og internationalt miljø i området der forbinder Crowne Plaza med Copenhagen Towers.
Som navnet antyder er der klare tråde til naturen. Kødet grilles over åben ild og skovens ingredienser, som rødder, bark og harpiks er gennemgående gastronomiske elementer. BARK bygger på en bund seriøs tilgang til bæredygtighed og kvalitet. Derfor er råvarerne også nøje udvalgte og allerhelst lokale. BARK kommer blandt andet til at tilbyde en særlig BARK øl, der er brygget i samarbejde med naboerne fra Amager Bryghus.
Et perfekt sted til både kundemøder og fyraften.

BARK forventes at åbne primo maj.