Strandparken Gym i Copenhagen Towers

I Copenhagen Towers er vi stolte af at kunne byde velkommen til Strandparken Gym med tilhørende café, som skaber rammen om et behageligt univers og hvor der er mulighed for at fuldende den effektive træning.

Strandparken Gym er et high-end træningscenter med fokus på funktioneltræning og et klima, hvor der er plads til alle. Strandparken Gym tilbyder også personlig 1:1 træning med landets bedste trænere og kan derfor garantere en høj faglighed med udgangspunkt i de nyeste træningsmetoder og det bedste udstyr. Med en personlig træner bliver udbyttet og glæden ved at træne på et helt andet og højere niveau. Og derudover minimerer du risikoen for skader som følge af forkert træning eller overtræning.

Læs mere og book en prøvetime: Strandparken Gym

"Vi er rigtig glade for at have indgået en aftale med Strandparken Gym om et fitnesscenter i Copenhagen Towers. Det højner niveauet i ejendommen med et professionelt fitnesscenter. Ikke bare et fitnesscenter men også en café for både ejendommens lejere og områdets beboere med et udvalg af sunde juicer, salater, sandwich og ikke mindst super god kaffe."
Tina Vestergaard
Tina Vestergaard
Senior Asset Manager, NIAM

DOWNLOAD PROSPEKT

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.

FÅ EN PERSONLIG RUNDVISNING

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.