GOD MAD HELE DAGEN

Baristakaffe, gastro diner og high-end personalekantine. Her kan de gastronomiske medarbejdertilbud for alvor blive en del af jeres employer branding.

Glæd jer til sublime smagsoplevelser morgen, middag og aften. Copenhagen Towers byder på Ørestads bedste personalerestaurant samt let adgang til både kaffebar, restaurant og barer i samarbejde med hotel Crowne Plaza.

 

 

ALDRIG MERE KEDELIG KONTORKAFFE

Orango Coffee er husets kaffebar. Cafékonceptet er skabt omkring bæredygtighed og gode smagsoplevelser. Lad baristaen brygge dig en sublim kvalitetskaffe, nyd den i hyggelige omgivelser eller tag den to-go.

FOOD COURT

Ørestads bedste personalerestaurant. Bæredygtige råvarer og et stort, varieret udvalg, der smager godt – hver dag. Vi har en bæredygtig gastronomisk tilgang med omtanke for natur, mennesker, forbrug og ikke mindst dyrevelfærd.

ROOM-SERVICE & TAKE-AWAY

Bliver det en lang aften? Intet problem. Køkkenet i Crowne Plaza holder åbent hele døgnet. Du kan også bestille dagens ret, som du henter i køkkenet og kan snuppe med hjem. Ved større selskaber, skal forplejning bestilles 24 timer før.

GOD MAD HELE DAGEN

“Uanset ugedag eller klokkeslæt er du aldrig langt fra et godt måltid.”

Restaurant BARK

Den kombinerede bar og restaurant er udviklet i samarbejde med BC Hospitality Groups Creative Head Chef, stjernekokken Thorsten Schmidt. BARK byder på masser af sjæl og personligt håndværk midt i et hektisk og internationalt miljø. Vi griller kødet over åben ild og skovens ingredienser, som rødder, bark og harpiks er gennemgående elementer. Vi er bund seriøse omkring bæredygtighed og kvalitet. Derfor er vores råvarer nøje udvalgte og allerhelst lokale. – Perfekt til kundemøder og fyraften.