GOD MAD HELE DAGEN

Baristakaffe, friskpresset juice, gastro diner og high-end personalekantine. Her kan de gastronomiske medarbejdertilbud for alvor blive en del af jeres employer branding.

Glæd jer til sublime smagsoplevelser morgen, middag og aften. Copenhagen Towers byder på Ørestads bedste personalerestaurant samt let adgang til både café, restaurant og barer i samarbejde med hotel Crowne Plaza.

 
SUNDE JUICER OG SALATER

I forlængelse af Strandparken Gym finder man ejendommens café. Her kan du blive tanket op med sunde juicer, salater, sandwich og ikke mindst lækker kaffe – to stay eller to go. 

FOOD COURT

Ørestads bedste personalerestaurant. Bæredygtige råvarer og et stort, varieret udvalg, der smager godt – hver dag. Vi har en bæredygtig gastronomisk tilgang med omtanke for natur, mennesker, forbrug og ikke mindst dyrevelfærd.

ROOM-SERVICE & TAKE-AWAY

Bliver det en lang aften? Intet problem. Køkkenet i Crowne Plaza holder åbent hele døgnet. Du kan også bestille dagens ret, som du henter i køkkenet og kan snuppe med hjem. Ved større selskaber, skal forplejning bestilles 24 timer før.

GOD MAD HELE DAGEN

Kantine

“Uanset ugedag eller klokkeslæt er du aldrig langt fra et godt måltid.”

Restaurant BARK

Den kombinerede bar og restaurant er udviklet i samarbejde med BC Hospitality Groups Creative Head Chef, stjernekokken Thorsten Schmidt. BARK byder på masser af sjæl og personligt håndværk midt i et hektisk og internationalt miljø. Vi griller kødet over åben ild og skovens ingredienser, som rødder, bark og harpiks er gennemgående elementer. Vi er bund seriøse omkring bæredygtighed og kvalitet. Derfor er vores råvarer nøje udvalgte og allerhelst lokale. – Perfekt til kundemøder og fyraften.

DOWNLOAD PROSPEKT

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.

FÅ EN PERSONLIG RUNDVISNING

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.