I CENTRUM AF DIN VERDEN

Det skal være nemt: Nemt at komme til – både for medarbejderne der skal på arbejde og forretningsforbindelser der besøger fra ind- og udland. Med kun få minutter til motorvejsnettet, metro, bus, regionaltog og Københavns lufthavn ligger Copenhagen Towers midt i Øresundsregionens mest attraktive knudepunkt. Det betyder let adgang for både medarbejdere og besøgende.

I Copenhagen Towers betaler du kun for den tid, du parkerer. Via vores parkeringssystem kan vi rådgive dig om, hvad jeres parkeringsbehov reelt er. Du har måske ikke behov for 20 parkeringslicenser, hvis du kun i gennemsnit bruger 15. Og skal du bruge flere parkeringspladser, så betaler du bare for den tid, du bruger.

Få minutters gang fra Station Ørestad (regionaltog Kbh-Malmö).
Direkte tilkørsel til Øresundsmotorvejen.
300 meter fra Metrostation Ørestad (10 min til/fra Kgs. Nytorv).
Ét minuts gang fra Copenhagen Towers med bus.
Parkeringskælder med direkte adgang til Copenhagen Towers, hvor du kun betaler for den tid, du bruger.
Kun 5 minutters kørsel til/fra Københavns lufthavn.

I CENTRUM AF DIN VERDEN

“Copenhagen Towers har en perfekt location både ift. offentlig transport, og medarbejdere der tager bilen på arbejde. Vi ligger ikke på Kongens Nytorv, til gengæld har vi skabt en attraktiv by i byen.”

Lufthavnsbus

Vil du spare penge på taxi eller undgå den dyre parkering i lufthavnen? Lejere i Copenhagen Towers har adgang (mod mindre betaling) til bekvem lufthavns-shuttle, der kører i pendulfart mellem kontoret og lufthavnen.