PLUS I ENERGI- OG CSR-REGNSKABET

Tag den grønne profil til nye højder på Danmarks måske mest bæredygtige adresse. Godt for både miljø og din bundlinje.

Copenhagen Towers er opført med den nyeste og mest miljøvenlige bygningsteknologi på̊ markedet. En attraktiv sidegevinst af dette arbejde er de skyhøje energibesparelser.

OP TIL 90% REDUCERET ENERGIFORBRUG

Bygningerne er tilsluttet Danmarks første grundvandsbaserede kølings- og opvarmningsanlæg, der sikrer et behageligt indeklima hele året rundt.

Anlægget betyder bl.a. et reduceret energiforbrug på op til 90% ift. andre lignende ejendomme. Dertil bliver en betydelig del af strømmen hentet direkte fra bygningens eget solcelleanlæg. Det sparer selvsagt en del på jeres driftsomkostninger –helt uden at gå på kompromis med komforten.

GRØNNE MØDER OG LEJEBILER

Der er også +point til CSR-regnskabet, når I benytter Crowne Plazas møde- og konferencefaciliteter. Her kan I også leje en Tesla eller Peugeot Ion elbil, så I kommer hurtigt og miljøvenligt frem til mødet i byen.

PLUS I ENERGI- OG CSR-REGNSKABET

”Om sommeren nedkøles Copenhagen Towers med koldt grundvand. I de kolde vintermåneder opvarmes til gengæld med lunt grundvand, der blev lagret i løbet af sommeren.”

Book skoven til dit næste møde eller event

Der er fri adgang for alle lejere i mødeskoven. Til større events kan området bookes gennem Crowne Plaza. Hør nærmere om jeres muligheder for catering mv. i receptionen.

DOWNLOAD PROSPEKT

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.

FÅ EN PERSONLIG RUNDVISNING

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig. Du bliver ikke tilmeldt nogen nyhedsmailliste.